Talokierros

Tänään saatiin vihdoin pidettyä alta pois yhdet tuparit (tai ehkä pitäisi sanoa talon esittelykierros), kun muutosta alkaa olla takana puolisentoista vuotta. Aikaisemminkin aihe on toki käynyt mielessä, mutta vasta nyt tuntui siltä, että kaikkien taloon liittyvien projektien palaset alkoivat olla tarpeeksi kasassa.

Vieraiden kutsuminen johtaa yleensä vähintäänkin jonkinlaiseen ryhtiliikkeeseen siivouksen ja järjestelyn saralla, joten nappasin muistoksi muutaman kuvan hetkistä, jolloin pahimmat arjen sekamelskat on selätetty (tai vähintäänkin piilotettu).

Tämän projektin hauskin (ja edellisen päivän työläin osuus) oli suunnitella ja tehdä tilaisuuden tarjottavat. Koska kerrankin oli tiedossa useampi syöjä, sai hyvillä mielin kokeilla vähän useampaakin reseptiä. Ruuaksi valikoitui naudan sisäpaistia, pariisinperunoita, ruskeaa kastiketta, perunasalaattia (itse tehtyä) ja tuoretta salaattia. Kahvin kanssa testattiin kinkkupiirakkaa, mokkapalakääretorttua, kinuskijuustokakkua ja mustikkapiirakkaa. Kaikki tietysti gluteenittomana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *