Pienin askelin

Rempan valmistuminen, siivous ja muutto tuntuvat olevan kaukana. On vielä niin monta asiaa, mitä pitäisi ehtiä tehdä tämän kuun aikana (eikä vain remppaan liittyviä juttuja).

Tänään(kin) tuli lähinnä tehtyä hyvin pieniä asioita, mutta eipähän ole niitä enää tehtävien listalla.

Kylpyhuoneen kattoon varattiin lisää kuusipaneelia. Ensimmäisellä ostokerralla kaupassa oli vain epäkäytännöllistä yli 4 m paneelia (ei mahdu henkilöautoon sitten millään) ja nyt oli pakko ostaa samaa tavaraa, ettei se poikkea aikaisemmin ostetusta. Kauppaan oli tietysti tällä välin ehtinyt tulla lyhyempiäkin paneeleita hieman eri sävyssä. Tällaisesta paneelista olisi kyse:

Kylppäri itsessään on edennyt tällaiseen vaiheeseen (kuva alla). Mustat alueet seinien reunoissa saavat tilan mielestäni näyttämään hieman neliömäisemmältä aikaisemman pitkulaisen muodon sijaan.

WC-paperirullan teline on ollut haastellinen esine löydettäväksi. Kaupassa oli kyllä malli yksinkertaisimmasta versiosta, mutta ostettavaa kappaletta taidettiin etsiä kolmatta viikkoa. Telineitä oli yllättävän monenlaisia, mutta eipä sitä viitsinyt kyseiseen tarkoitukseen suurta panostusta laittaa. Kuvan alareunassa näkyy kylppäriin tuleva naulakko (tai niitä tulee kolme tuollaista ja yksi hieman lyhyempi). Kerrankin kunnolla ripustustilaa.

Kaappien vetimet on vaihdettu muovisista pyörylöistä metallisiin kahvoihin. Pieni muutos, iso vaikutus.

Keittiötä ja makuuhuonetta varten tarttui tänään matkaan bamburullaverhot. Saa nähdä, kuinka toimivat käytännössä. On ainakin jotain näkösuojaa aluksi…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *