Omena-luumupiirakkaa

Vaikka kotona on nyt pyöritty reilu viikko täysipäiväisesti kahden vanhemman (ja yhden vauvan) voimin, niin ei se ainakaan kodinhoidon tasossa näy. Välillä pikkutyyppi pyörittää meitä molempia ja välillä yritetään tehdä projekteja, joita ei normaalissa arjessa ehtisi edes ajatella. No, siivota ehtii kai aina myöhemminkin.

Viime päivien sekasorto on vahvistanut entisestään ajatusta, että kodin tavaramäärä on saatava pysymään aisoissa ja kaikelle materialle on löydettävä oma paikkansa. Joskus aikaisemmin sitä erehtyi välillä luulemaan, että mitään uutta ei olisi hetkeen taloon tulossa, mutta aina ostoslistalle kuitenkin kertyi yllättäen jotain. Ja viimeistään vauvan saapuminen romutti kyllä täysin ajatuksen siitä, että uusia hankintoja ei virtaisi tasaisesti kaappeihin päin.

Kotoisan (vaikkakaan ei niin mukavan) sekasorron keskellä onnistuttiin tänään leipomaan omena-luumupiirakkaa, kun molempia kauden hedelmiä satuttiin mukavasti saamaan ovelle asti kannettuna.

Tällä hetkellä imetysdieetti on täysin purettu, joten tuntuu jännältä syödä normaalisti kaikkea (toki edelleen gluteenittomasti). Tähänkin piirakkaan piti laittaa kananmunaa ihan vain sen takia, koska nyt niin voi tehdä.

2 thoughts on “Omena-luumupiirakkaa”

    1. Meidän leivonta meni taas perinteisellä kaavalla eli aloitettiin ohjeen mukaan, mutta sooloiltiin loppu. Eli käytännössä ei ole enää mitään tietoa käytettyjen aineiden suhteista, valitettavasti.
      Kiitos kommentista 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *