Muutama väriläiskä

Ulkona jo useamman päivän vallinnut harmaus (tai tämänpäiväinen yli tunnin sähkökatko) ei ole pahemmin häirinnyt menoa, koska sohvalla makoilu onnistuu mukavasti säällä kuin säällä (ja takka lämmittää tarvittaessa). Tuo alati kasvava maha kellahtaa jostain syystä mukavimmin viereen juurikin sohvalla, joten siksi siitä on muodostunut viime aikojen suosikkipaikka.

Silloin tällöin on kuitenkin yritettävä nousta (edes näön vuoksi) tekemään jotain. Kovin montaa asiaa en ole äitiysvapaani to do -listalta saanut vielä ruksittua yli, mutta helmivarastoja olen sentään onnistunut hieman pienentämään viimeisten neljän viikon aikana. Tekolistalla on ollut avainkaulanauhoja sekä muutamia ranne- ja korvakoruja, koska näitä varten on löytynyt aikaisemmin hamstrattuja tarvikkeita. Kerrankin olen käyttänyt materiaaleja surutta loppuun (ja ollut tilaamatta mitään lisää), koska oletettavasti helmet jäävät pian varastoihin pölyttymään pidemmäksi aikaa.

Omaksi iloksi ja ajankuluksi olen käyttänyt kaikkia mahdollisia vastaan tulleita värejä, vaikka kirppispöydästä katoaakin parhaiten lähinnä mustat ja valkoiset tekeleet. Muutamat todistekuvat tekemisistä räpsin ei-niin-hyvässä sisävalossa…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *