Heureka

Mikä se oli se juttu, mitä ajateltiin tehdä, kun seuraavan kerran sattuu sopivasti vapaata samaan aikaan? Ööö… Hmm… Meidän piti käydä Heurekassa! 


Eilen siis saatiin vihdoin käytyä katsastamassa Body Worlds – Animal Inside Out -näyttely. Ja hyvä että käytiin, koska huikealtahan se näytti (ja parin viikon päästä olisi ollutkin jo liian myöhäistä). Onnistuimme olemaan aamulla ensimmäiset jonottajat oven takana, joten ehdimme kiertää näyttelyn ennen päivän ruuhkahuippua. Lisäksi näimme planetaarioelokuvan Pimeän aineen jäljillä oikein näppärästi, koska elokuva alkoi juurikin niihin aikoihin kun satuimme kävelemään Planetaarion ohitse.  

Jos Heurekan suhteen päivän reissu sujui varsin positiivisesti, niin ihan samaa ei voi sanoa kotimatkalla tehdystä koukkauksesta Jumboon. Paikka kuhisi autoja ja ihmisiä. Jonotusta parkkihallissa, jonotusta sisällä. Syynä oli todennäköisesti meneillään olleet Hullut päivät, jotka lienee jatkossa syytä kiertää kauempaa. Heräteostoksia ei tältä reissulta kuitenkaan sattunut mukaan (mikä on hivenen kummallista!?).

Alla muutama räpsy Heurekasta…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *