Asuntomessut 2010

Pitihän sitä käydä asuntomessuilla katsastamassa hulppeita pytinkejä, kun kerrankin pääsi polkupyörällä kotiovelta messujen pääportille asti. Kaikki kohteet (39 kpl) kierrettiin sitkeästi, vaikka oli lämmintä (kuumaa) sekä janotti ja nälättikin lopuksi.

Eniten taisin toistella taloja katsellessa sanaa “liukuovikomero”. Taidan kuitenkin jättää oman komeron hankinnan myöhempään, koska muuten voi mittatilauskomero (jota tämä kämppä vaatisi) mennä hukkaan seuraavassa asumuksessani sitten joskus. Ja jos en osta komeroa, niin voisin harkita 120 cm leveää sänkyä… (miksei sitä koskaan harkitse hankkivansa mitään pienempää tai hankkiutuvansa mistään eroon!?)

En jostain syystä jaksanut kuvailla kohteita sisältä, vaikka sisustukset olivatkin nättejä. (Mitäpä niitä kuvaamaan, kun ei pääse ihan pian sisustelemaankaan… tai sitten olin vain laiska tai väsynyt kaikesta tallustelusta.)

Kuvassa perus suomalainen rantamaisema. Ei vain löydy ihan jokaisen takapihalta. Kuva siis otettu yhden messukohteen pihalta.

Punaisia kiviä

Kukkaloistoa

Olihan se ihan kiva reissu. Ja viitisen tuntia siihen meni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *